Muziekgebouw Eindhoven

Muziekgebouw Eindhoven

Muziekgebouw Eindhoven is een muziekcomplex met internationale allure, dat zich vooral toespitst op klassieke muziek, jazz en pop. Wereldberoemde orkesten en solisten hebben opgetreden in deze prachtige zalen. Daarnaast biedt het muziekgebouw een podium aan jong talent en is het tevens de thuisbasis van het symfonieorkest philharmonie zuidnederland.

Muzikale vertalingen
Voor het Muziekgebouw Eindhoven vertalen we zeer diverse teksten, van concertprogramma’s en concertmenu’s tot persberichten. De meeste teksten zijn gericht op klassieke muziek en geven de bezoekers extra achtergrondinformatie over de componisten en de verschillende voorstellingen. De teksten zijn vaak in uitvoerige taal geschreven en het is de taak van onze vertalers om deze toon in de vertaling zo goed mogelijk vast te houden. Muziekgebouw Eindhoven heeft voor de vertalers ook een aantal voorkeuren beschreven in een stijlgids, zodat alle teksten een mooi samenhangend geheel vormen.

Ook op zoek naar een swingende vertaling? Klik hier om contact met ons op te nemen.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten