Updates

Groot nieuws

By 8 oktober 2021juli 19th, 2022No Comments

Na een paar spannende maanden was het deze zomer dan eindelijk zover: Het Vertaalcollectief is onderdeel geworden van holdingmaatschappij Linguatech!

De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat technologie steeds belangrijker wordt in de vertaalindustrie. Onze oprichter Miles gaf eerder dit jaar al een interview waarin hij onder andere ingaat op de ontwikkeling van post-editing. We stonden dit jaar dus op een keerpunt: gaan we zelf het (technologische) wiel opnieuw uitvinden of sluiten we ons aan bij een organisatie die zich al jaren richt op innovatie en vernieuwing in de vertaalwereld? Het werd dus het laatste. After all, “If you can’t beat them, join them.” Hoewel deze veranderingen misschien groot lijken, blijft HVC zich richten op wat wij het liefste doen: het verzorgen van creatieve vertalingen! Hierbij staan snelle, persoonlijke service, kwalitatieve vertalingen en respect voor de boodschap zoals vanouds nog steeds vooraan.

Hiernaast zijn we na een lange lange lange lockdown in (soms krappe) huizen verspreid door Amsterdam, Weesp en Haarlem verhuisd naar een prachtig nieuw kantoor op de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Hier is ons centrale team nu te vinden. Die bestaat uit: Milou, die als voormalig vertaalster nu de scepter zwaait op de afdeling projectmanagement, Dennis, de ICT-held die HVC altijd gemist heeft, Jeroen als cocktail-makende businessgoeroe en natuurlijk Miles, die als eindredacteur blijft meedenken over de tone-of-voice van onze creatieve vertalingen.

Benieuwd wat voor mogelijkheden HVC 3.0, in versterkte vorm met nieuwe technische knowhow, voor jullie kan betekenen? Neem dan hier contact met ons op!