Bits of Freedom

Bits of Freedom

Bits of Freedom komt op voor twee grondrechten die bij je digitale communicatie onmisbaar zijn voor jouw vrijheid: privacy en communicatievrijheid. Deze rechten zijn in de ‘offline wereld’ in de loop der tijd juist ontstaan, omdat ze zo ontzettend belangrijk zijn voor je individuele vrijheid, voor een rechtvaardige samenleving en voor een gezond werkende democratie. Maar in de digitale wereld is dit helaas (nog) niet zo vanzelfsprekend. Bits of Freedom is de waakhond die ervoor zorgt dat we die rechten niet kwijtraken in de digitale wereld.

Vertalingen

Voor Bits of Freedom vertaalden wij al een aantal keer de jaarverslagen naar het Engels. Daarnaast hebben we ook de statuten en klachtenregelingen mogen vertalen. Met een tweekoppig team, dat bestaat uit een vertaler en een corrector, lukt het telkens weer om de documenten in dezelfde stijl en met een juiste tone of voice vlot te vertalen.

Quote

“Het is heel mooi geworden!”

– Hans de Zwart, directeur Bits of Freedom

Ben jij ook op zoek naar goede vertalers en correctoren voor jouw project of campagne, die oog hebben voor de juiste tone of voice? Het Vertaalcollectief helpt je graag!

Klik hier om een gratis offerte aan te vragen.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten