EZ Factory

EZ Factory

“Power to the operator!” Dat is het motto van EZ Factory. Zij hebben als missie het dagelijkse werk van operators op de werkvloer gemakkelijker te maken door het gebruik van digitale oplossingen. Omdat de oprichters van EZ Factory zelf ook jarenlang op de werkvloer met operators hebben samengewerkt, kennen ze de industrie als de binnenkant van hun broekzak. Ze weten daarom precies wat werknemers écht nodig hebben. Het is hun doel om zoveel mogelijk operators te helpen met het digitaliseren van de papieren rompslomp op de werkvloer, zodat ze in een veilige productieomgeving zo efficiënt mogelijk hun kwaliteitsproducten kunnen produceren.

Diverse vertalingen
EZ Factory klopt al sinds 2019 bij ons aan voor allemaal verschillende soorten vertalingen, zoals diverse artikelen, webteksten, customer casestechnische documentatie en marketing-teksten. Daarnaast hebben we ook een aantal keer de ondertitelingen mogen verzorgen voor het RTL Z programma ‘De Barometer’, waar EZ Factory te gast was, en voor hun eigen promotiefilmpjes. Vertalingen voor EZ Factory verzorgen we niet alleen naar het Engels, maar ook naar het Duits, Thais, Maleisisch en Filipijns. Maar naar welke taal we ook vertalen, we houden altijd de boodschap van EZ Factory voor ogen. Dat die boodschap vaak een creatief sausje heeft blijkt wel uit de blogs die ze schrijven over hun fictieve organisatie Jungle Power Drinks, waarin alle mogelijkheden en ervaringen van de EZ-GO app beschreven worden.

Quote
Altijd goede ervaringen met Het Vertaalcollectief voor het vertalen van allerlei soorten teksten. Bijvoorbeeld: artikelen, webteksten, technische documentatie en marketing teksten. Ze draaien de hand ook niet om voor exotische talen en leveren altijd snel de teksten op.

Daarnaast zijn de vertalers ook in staat om mee te denken in de vertaling van de tekst, om zo tot de juiste vertaling te komen zonder de context te verliezen.

Contact verloopt altijd snel en vriendelijk. Ze zijn altijd super snel en we zijn een groot fan van deze opdrachtgever, die nooit te beroerd is om ons succes te wensen of om een leuk (taal)grapje te maken. Het Vertaalcollectief is een aanrader voor praktisch elke vertaalopdracht

–  Martijn, Brussen, Product Marketing Manager bij EZ Factory

Ben jij op zoek naar goede vertalers en correctoren? Het Vertaalcollectief staat voor je klaar! Klik hier om een gratis offerte aan te vragen.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten