Yarrah

Yarrah

Yarrah werd in 1992 opgericht uit onvrede over misstanden op de dierenvoermarkt en maakt gezonde, biologische voeding voor honden en katten. Bovendien zijn hun producten proefdiervrij en worden ze met duurzaam materiaal verpakt. Op hun blogs lees je als honden-of katteneigenaar alles wat je moet weten over de zorg van jouw lieve viervoeter.

Vertaalwerk
Deze blogs vertalen wij al jarenlang vanuit het Nederlands naar het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Van speciale voedingsadviezen tot tips bij vlooien; allerlei soorten onderwerpen komen hier aan bod! Om de continuïteit van de vertalingen te waarborgen werken steeds dezelfde vaste vertalers aan deze teksten. Verder houden wij bij deze vertalingen uiteraard ook rekening met Yarrah’s specifieke SEO-instructies zodat ze online zo goed mogelijk gevonden kunnen worden. Naast de blogs vertalen wij ook o.a. PR-berichten, social media posts en e-mail copies. Bij het vertalen van de PR-berichten moeten onze vertalers rekening houden met de tone-of-voice. De versie voor consumenten is vaak informeel terwijl de zakelijke klanten van Yarrah een formelere versie onder ogen krijgen. Ook per taal is hier wel eens verschil in taalgebruik. Zo werd er voor Engels, Duits, Spaans en Italiaans om een informele tekst gevraagd, terwijl de Franse tekst in de formele vous-vorm mocht worden geschreven. Een soepele communicatie tussen de opdrachtgever, de projectmanager en de vertaler is hier dus van groot belang! Wij hopen Yarrah nog vele jaren te helpen om dierenvrienden van over de hele wereld van nuttige informatie te voorzien.

Dankjewel voor de vertalingen. We gaan ermee aan de slag!
– Elise Ziere, Yarrah

Wil jij ook jouw artikelen delen met een internationaal publiek? Het Vertaalcollectief helpt je graag! Klik hier om een gratis offerte aan te vragen.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten