Creative Fabrica

Creative Fabrica

Creative Fabrica is dé website voor creatievelingen. Of je nu knutselt met wol en kurk of gewoon fan bent van prachtige lettertypes: er is voor ieder wat wils! Deze snelgroeiende startup is sinds 2016 gevestigd in hartje Amsterdam. De oprichters realiseerden zich hoe moeilijk het was om de juiste benodigdheden voor een ontwerp te vinden, denk hierbij aan breipatronen, knutselideeën, fonts en printables. Dit probleem is dankzij de webshop van Creative Fabrica de wereld uit geholpen. Met keuze uit duizenden verschillenden ontwerpen is een gebrek aan inspiratie zeker geen excuus meer. So, let’s get creative!

Glossary met een creatief tintje
Voor Creative Fabrica vertaalden wij de glossary met Engelstalige termen naar het Duits, Spaans, Nederlands, Frans, Italiaans, Pools en Braziliaans-Portugees. We hielden rekening met de prachtig vormgegeven Styleguide en we hebben tijdens het vertaalproces regelmatig contact gehad met de opdrachtgever zodat we zeker wisten dat we de juiste terminologie gebruikten. Creative Fabrica is hard op weg om het go-to platform te worden voor de creatieve community en wij vinden het ontzettend leuk dat we bij Het Vertaalcollectief bij kunnen dragen aan de internationale groei van deze opdrachtgever!

Hieronder zie je een voorbeeld van de glossary:

Quote
As a part of an internationalisation project to make our platform easier to use for our global audience, we used the translation services of Het Vertaalcollectief to check and complete our existing translations as well as launch 5 new languages on the Creative Fabrica site. We appreciated that they found translators with affinity with crafting to ensure the translations made sense for our users. Their fast delivery was also great!
– Creative Fabrica

Ben jij op zoek naar goede vertalers en correctoren die zich ook graag storten op creatieve zaken? Het Vertaalcollectief staat voor je klaar! Klik hier om een gratis offerte aan te vragen.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten