Royal Schiphol Group

Royal Schiphol Group

Schiphol – voor velen de start van de vakantie, het begin van de zakelijke reis of dé plek om vliegtuigen te spotten. Jaarlijks vervoeren ze rond de 68 miljoen passagiers en daarmee is Schiphol een van de belangrijkste overstappunten ter wereld. Dat is niet zo vreemd, want vanaf Schiphol vlieg je met meer dan 100 verschillende luchtvaartmaatschappijen naar meer dan 300 bestemmingen over de hele wereld.

Strak vormgegeven brochures met een wervelende tekst
Voor deze internationale organisatie hebben wij diverse brochures mogen vertalen voor de verhuur van kantoorruimtes op Schiphol vanuit het Nederlands naar het Engels. Het gaat stuk voor stuk om prachtige en bijzondere locaties: Constellation – de eyecatcher van Schiphol-Oost, Caravelle – het hoogste kantoorgebouw op Schiphol-Oost, GA Terminal – waar je werkplek grenst aan het platform waar alle privé- en businessjets landen en Tristar – midden op het businesspark van Schiphol-Oost. De brochures zijn natuurlijk hét visitekaartje bij het vinden van huurders, dus voor ons was het van belang dat de tekst zo wervelend mogelijk werd.

Voorbeeldvertaling

De eyecatcher op Schiphol-Oost is het architectonische kantoorgebouw Constellation. De industriële look geeft dit gebouw zowel buiten als binnen een eigentijdse uitstraling. Deze uitstraling past bij de ambities van de huurders. De kantoren zijn bijzonder van vorm en kunnen creatief of klassiek worden ingedeeld. Ongeacht de indeling die je kiest, het uitzicht is altijd bijzonder, over het kleurrijke Amsterdamse Bos of op de dynamische skyline van Schiphol.

The Constellation collective office building is the true architectural eye-catcher at Schiphol-Oost. The building’s industrial look gives it plenty of contemporary appeal, both inside and out. Located on Stationsplein, the Constellation’s design reflects its tenants’ ambitions. The offices are full of character, and are suited for both classic and creative layouts. Whatever design you prefer, you will always enjoy unmatched views of the colourful Amsterdamse Bos or the dynamic Schiphol skyline.

Ben jij op zoek naar goede vertalers en correctoren die in hun vrije tijd graag vliegtuigen spotten? Het Vertaalcollectief staat voor je klaar! Klik hier om een gratis offerte aan te vragen.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten