DeLaMar Theater

DeLaMar Theater

Het is een opvallende verschijning op de Marnixstraat: het DeLaMar theater in Amsterdam. Het gerenoveerde theater, een initiatief van de VandenEnde Foundation, is beroemd in Nederland vanwege de vele mooie musicals en toneel- en cabaretvoorstellingen die er te zien zijn. Grote namen, zowel nationaal als internationaal, uit de theaterwereld hebben hier op het toneel gestaan. De twee zalen uit het theater zijn vernoemd naar Wim Sonneveld en Mary Dresselhuys.

Websiteteksten
Voor het DeLaMar theater hebben wij de vertalingen van de Engelse versie van de website verzorgd. Van algemene teksten zoals de algemene informatie, het cookiebeleid, privacyverklaringen en algemene voorwaarden tot aan de teksten op de ‘cases’-pagina waarop een aantal samenwerkingen met organisaties als Michelin en Heineken staan beschreven. Naast teksten voor de website hebben wij ook de Engelstalige folder voor onze rekening genomen. Het Vertaalcollectief is een vertaalbureau dat onder meer gespecialiseerd is in theatervertalingen dus deze klusjes zijn ons op het lijf geschreven! Wij zijn er trots op dat we met onze vertalingen een steentje kunnen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de Nederlandse kunst- en cultuursector.

Hartelijk dank!
-Yvette Waaijers, DeLaMar theater

Het Vertaalcollectief is hét vertaalbureau voor de Nederlandse cultuursector. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

 

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten