Follow the Money

Follow the Money

Follow the money. Een uitspraak die kijkers van het programma Wie is de Mol maar al te goed kennen. Wie de geldstromen volgt ontdekt de waarheid en ontmaskert uiteindelijk de saboteur. De gerenommeerde, onafhankelijke nieuwswebsite Follow The Money streeft naar een eerlijke, gelijke en transparante samenleving. Ze controleren de macht door geldstromen te volgen, stellen problemen en misstanden aan de kaak, leggen complexe verbanden bloot en noemen oplossingen die bijdragen aan een meer rechtvaardige wereld.

Nederlands-Engels
Voor Follow The Money verzorgen wij Engelse vertalingen van deze razend interessante artikelen. Wat gebeurt er nu écht wanneer er een wereldwijde crisis uitbreekt? Hoe komen de marktwaardes van voetballers op de website Transfermarket tot stand? Wie is de Robert Shillman, de Amerikaanse geldschieter die de advocaat van Geert Wilders betaalde in de ‘minder Marokkanen’-zaak? En welke misstanden vinden er allemaal plaats op de Keniaanse theeplantages van Unilever? Naast artikelen vertaalden wij ook interviews met Maude Barlow, de Canadese auteur en activiste die waarschuwt voor een wereldwijde watercrisis en outbreak-deskundige Amrish Baidjoe, die kritisch is op het Nederlandse coronabeleid.

Rekening houden met de doelgroep
Onze vertalers houden de doelgroep voor deze teksten altijd in het achterhoofd: niet-Nederlandse lezers. Het is dus belangrijk dat ze rekening houden met de feiten en soms dingen extra toelichten die niet in de brontekst staan. Buitenlandse lezers weten immers niet allemaal wie Geert Wilders is of hoe het Nederlandse coronabeleid er precies uitziet. Wij nemen een tekst niet klakkeloos woord voor woord over. Wij zorgen dat jouw boodschap echt overkomt.

Heb jij ook een boodschap die je met de wereld wilt delen? Wij vertalen graag jouw artikelen! Klik hier voor een gratis offerte.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten