State of Fashion

State of Fashion

State of Fashion is een internationaal, innovatief modeplatform. Het verbindt pioniers uit alle delen van de modewereld die dezelfde mening delen: de modebranche moet op de schop! Zij vinden dat er meer aandacht moet worden geschonken aan zaken als inclusiviteit, duurzaamheid en eerlijke handel. Of je nu modeontwerper, textielarbeider, winkelier of shopaholic bent: we moeten allemaal ons steentje bijdragen aan een positievere wereld met meer eerlijke mode.

Het vertaalwerk

Voor State of Fashion vertalen wij artikelen van het Engels naar het Nederlands. In de stukken wordt vaak kritiek geuit op de propagandistische kracht van de mode-industrie die via de media onze consumptiepatronen in stand houdt. Deze zijn vaak in het voordeel van de grote spelers in de industrie die eropuit zijn om zo veel mogelijk winst te maken en die hun arbeiders in erbarmelijke omstandigheden laten werken.

Tone of voice

De artikelen zijn in de geest van deze tijd geschreven en tackelen maatschappelijke kwesties die vandaag de dag aan de orde zijn. Zo komen er veel moderne termen in voor zoals #DeGenderFashion; een beweging die kleding zo veel mogelijk ‘genderneutraal’ wil maken. Onze vertalers hebben naast veel taalgevoel ook veel kennis van de wereld en zijn op de hoogte van de verschillende bewegingen in de samenleving. Zo zorgen wij ervoor dat we bij het lezerspubliek de juiste toon aanslaan zodat de beoogde boodschap nooit verloren raakt.

Ben jij ook een wereldverbeteraar en wil je met jouw missie een internationaal publiek bereiken? Het Vertaalcollectief helpt je graag! Klik hier om een gratis offerte aan te vragen.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten