Oxfam Novib

Oxfam Novib

Oxfam Novib staat achter de mensen die opstaan voor gelijkheid. Mensen die op hun eigen manier strijden tegen ongelijkheid, tegen de klimaatverandering, voor eerlijke lonen en voor het recht om jezelf te kunnen zijn. Zij pakken ongelijkheid bij de wortel aan door te werken aan vier voorwaarden: een inclusieve wereld, een veilige wereld, een rechtvaardige wereld en een duurzame wereld. Oxfam Novib brengt wereldwijd mensen samen die meehelpen in de strijd voor een rechtvaardige wereld. Dat doen ze samen met lokale partners in meer dan 90 landen en met 65 jaar aan ervaring.

Een ander verhaal over ongelijkheid
Wij hielpen Oxfam Novib onder meer met het vertalen van een essay over ongelijkheid in de wereld, geschreven door Ikram Çakir en Roselie Schonewille. Hierin wordt beschrijven hoe de gelijkheid in de wereld verdeeld is en geven ze duidelijk aan wat je zelf kunt doen om de wereld een beetje mooier en vooral eerlijker te maken.

Voor dit essay hebben wij niet alleen de tekst vertaald vanuit het Nederlands naar het Engels, maar mochten we ook de vertalingen van de fotobijschriften en het colofon verzorgen. Op deze manier hebben we een compleet pakket aan kunnen bieden en konden we een steentje bijdragen aan dit mooie project van Oxfam Novib.

Quote

Super dat jullie zo snel de vertalingen hebben kunnen sturen. Ik had ze gelijk doorgestuurd naar de ontwerper:)

– Ikrâm Cakir, Oxfam Novib

Ben jij ook op zoek naar goede vertalers en correctoren voor jouw project? Het Vertaalcollectief helpt je graag de wereld een klein beetje mooier en eerlijker te maken! Klik hier om een gratis offerte aan te vragen.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten