Website correctie

Website correctie

De tijden dat je klanten je advertentie in de krant lazen, op de fiets sprongen, naar jou toe reden en je product of dienst kochten, zijn helaas voorbij. Tegenwoordig brengen je klanten een groot gedeelte van hun tijd online door. Je komt er als bedrijf of organisatie dus niet meer onderuit om online zichtbaar te zijn. Met een mooie site zorg je ervoor dat je klanten vanaf hun luie bank meer te weten kunnen komen over jouw diensten, of met één klik jouw product in hun digitale winkelmandje kunnen gooien.

Laat een vakman je website corrigeren

Je hebt je hart en ziel gestoken in je webteksten en bent klaar voor alle bezoekers die jouw product of dienst online komen bekijken (en hopelijk kopen). Natuurlijk is het dan wel goed om nog even een tweede paar ogen naar je teksten te laten kijken. Een professionele redacteur kan alle taalfouten, stijlmissers en onhandige formuleringen uit je tekst halen en ervoor zorgen dat je website aantrekkelijker wordt. Is het al een tijdje geleden dat je je website maakte en mag er weleens een bezem doorheen? Dat vinden onze redacteuren heel leuk om te doen. Ze kijken kritisch naar de teksten, bedenken formuleringen waardoor je product nóg beter uit de verf komt, en schrikken er niet voor terug om een check te doen op SEO-woorden.

Het Vertaalcollectief helpt je met website correctie

Heb jij een prachtige website die je graag wilt laten controleren door een frisse blik? Het Vertaalcollectief helpt jou graag de puntjes op de i zetten. Wij kunnen je website corrigeren en je voorzien van waardevol advies. Vraag hieronder een offerte aan of lees hier meer over website correctie.

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!