Tarief vertalen Engels

Tarief vertalen Engels

De juiste Engelse vertaler bij de juiste tekst en dat ook nog voor de juiste prijs? Wij vertellen je alles over ons tarief vertaling Engels. Benieuwd geworden? Lees snel verder.

Ontvang binnen 2 uur een offerte

Snel en zorgvuldig bij spoedklussen

Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!

Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten

Vertalen met respect voor de boodschap

Tarief vertaling Engels

Voordat we je vertellen over de kosten vertaling, eerst wat meer over het Engels. Het Engels is van de ruim zevenduizend talen in de wereld het meest wijdverspreid. In ruim honderd landen is het Engels de meest gesproken of de officiële nationale taal en bijna 400 miljoen mensen zijn native speakers van het Engels of spreken de taal als tweede taal. Als vertaalbureau Amsterdam merk we dat goed, want we vertalen dagelijks meerdere teksten naar het Engels voor onze opdrachtgevers!

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!

De internationale markt veroveren

Met jouw tekst in het Engels bereik je dus in één klap miljoenen mensen meer. Maar het Engels kent door zijn grote verspreiding ook veel verschil in klank en schrijfwijze. Om nèt dat onderscheid te kunnen maken tussen Amerikaans-Engels en Brits-Engels, heb je de juiste vertaler nodig. En dan hebben we het niet over iemand die toevallig het verschil weet tussen football en soccer: vertalen naar het Engels is echt vakmanschap.

Tarief vertalen Engels

Gelukkig biedt Het Vertaalcollectief niet alleen de juiste vertaler voor elke taal, maar ook voor elke taalregio. Daarbij hanteren we scherpe en eerlijke tarieven voor je Engelse vertalingen. Het tarief vertalen Engels ligt altijd op € 0,14 per woord, of het nu Brits-Engels, Amerikaans-Engels of Australisch-Engels is. De prijs houden we transparant: zo weet jij altijd waar je aan toe bent. Meer weten over onze vertaalbureau prijzen? Check in onze rekentool jouw tarief vertaling Engels!